Ирина (fontyler) wrote,
Ирина
fontyler

КИТАЙ МЕНЯЕТ ПЛАСТИНКУ

wuhan food market_0.png

Как все хорошо помнят, Китай первоначально утверждал, что распространение коронавируса началось, так сказать, с мести летучей мыши, которую ни за что и про что съели – и пошло-поехало.


Но теперь мы слышим нечто совершенно иное. Оказывается, коронавирус принёс на рынок в Ухане так называемый «нулевой» пациент, причём ещё в ноябре 2019г.

А летучие мыши, «как оказалось, ни при чём» (с). Их "реабилитация" скорее всего не повлияет на гастрономические пристрастия китайцев, а они, по их собственным словам, едят всё, что ползает, кроме трактора, всё, что летает, кроме самолёта, а также всё, что прыгает, кроме, разве что блохи. И летучих мышей они как ели, так и будут поедать дальше…

Впрочем, мы отвлеклись от нашего «любимого» коронавируса, а он, между тем, не дремлет. Распространение продолжается, и как заявила ВОЗ, окно возможностей остановить пандемию сокращается...

[READ MORE!]

So, what is the real source of the pandemic? China used to say that "someone ate a bat at the primitive food market in Wuhan".

According to the new study by Chinese researchers published on Feb 21, the novel coronavirus may have begun human-to-human transmission in late November from a place other than the Huanan seafood market in Wuhan. This means that the novel coronavirus did not originate in Huanan seafood market.

It is now safe to say that the theory of the Huanan food market being the source of the pandemic, is officially dead.

The new coronavirus was introduced to the seafood market from another location, and then spread rapidlyfrom market to market.

Wuhan institute 5 teaser.jpg

The study believes that patient zero - who has not yet been identified, and whose identity holds the key tounderstanding the mystery of the coronavirus source - transmitted the virus to workers or sellers at the Huanan seafood market. The crowded market facilitated the further transmission of the virus to buyers, which caused a wider spread in early December 2019.

Source


Tags: ЗДОРОВЬЕ, КАТАСТРОФЫ, КИТАЙ, КОРОНАВИРУС, ОБРАЗОВАНИЕ
Subscribe

Posts from This Journal “КИТАЙ” Tag

promo fontyler september 8, 20:34 27
Buy for 10 tokens
Происшествие в поезде в Великобритании. Женщина в красной безрукавке велела пассажирам говорить по-английски. Трое пассажиров-иностранцев разговаривали в поезде на своём родном языке. Какая-то женщина в сопровождении приятельницы с бутылкой алкоголя принялась поливать их отборной…
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 165 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →